LEREN STRIK ARMBAND COGNAC

10.00
Hoe leuk is deze leren strik armband van TASZIE in de kleur cognac. Stoer maar toch vrouwelijk, een eyecatcher voor om je pols! De maat is 19.5 cm. Andere maat? Geef je pols maat door bij de bestelnotities.

LEREN STRIK ARMBAND DONKERGROEN

10.00
Hoe leuk is deze leren strik armband van TASZIE in de kleur donkergroen. Stoer maar toch vrouwelijk, een eyecatcher voor om je pols! De maat is 19.5 cm. Andere maat? Geef je pols maat door bij de bestelnotities.

LEREN STRIK ARMBAND LUIPAARD

10.00
Hoe leuk is deze leren strik armband van TASZIE in de kleur luipaard. Stoer maar toch vrouwelijk, een eyecatcher voor om je pols! De maat is 19.5 cm. Andere maat? Geef je pols dikte door bij de bestelnotities. *De luipaadprint is per armband verschillend.    

LEREN STRIK ARMBAND ZWART

10.00
Hoe leuk is deze leren strik armband van TASZIE in de kleur zwart. Stoer maar toch vrouwelijk, een eyecatcher voor om je pols! De maat is 19.5 cm. Andere maat? Geef je pols maat door bij de bestelnotities.

LEREN STRIK ARMBAND ZWART KROKO

10.00
Hoe leuk is deze leren strik armband van TASZIE in de kleur zwart kroko. Stoer maar toch vrouwelijk, een eyecatcher voor om je pols! De maat is 19.5 cm. Andere maat? Geef je pols maat door bij de bestelnotities. *De krokoprint is per armband verschillend.